vineri, 4 iulie 2014

Pentru noi-fetele!

In acest articol va voi prezenta citeva ideii simple si practice despre cum am putea sa ne prindem parul in fiecare dimineata.Sper sa va fie de folos.:*











       Neața tuturor!Sper că ați dormit bine căci eu am dormit foarte bine iar pentru că vremea de afara e cam posomorită am decis să mai scriu cite ceva pe blog.Astăzi vă voi vorbi despre culorile pe care ar trebui să le purtam in aceasta vară, deci să incepem! 1.Orhidee Radiată Orhideea Radiantă este un mix intre violet si roz, care imbină perfect romantismul si delicatațea cu aerul luxuriant emanat de nuanța de mov .
 Această culoare a fost  declarată culoarea anului 2014, mai existași alte nuanțe pe care nu trebuie sa le neglijezi atunci cand vrei să iți reinnoiești garderoba.
2.Albastru intens
Pe locul 2 după Orhideea Radiată se află .Albastrul intens .Este o nuanta regala care exprima putere si  incredere persoanei pe care o poarta.Aceata culoare o poti asorta cu aproate orice culoare din paleta cromatica.
3Albastru glaciar
Dupa .Albastrul intens in clasamentul nostru se afla Albastrul glaciar.
Albastrul glaciar este o culoare calma ,pastelata. O rochie in aceasta nuanta, accesorizata cu un colier statement in culori vibrante, reprezinta outfit-ul perfect pentru sezonul de primavara-vara.
4Violet lila

Violetul  lila este una din culorile mele preferate si se claseaza pe locul 4.
Aceasta culoare insprira romantism si nostalgie.Acest ton usor rece de violet si vintage, aduce totodata un aer fresh garderobei tale.

                                                                  5.Gri porumbel

Chiar daca aceasta culoare pare racoroasa o putem cu usurinta purta si in acesta vara. Extrem de versatila si eleganta, aceasta nuanta este suficient de interesanta cat sa poata fi purtata singura sau alaturi de piese in alte nuante. Asorteaz-o la oricare dintre culorile care se poarta in 2014 si vei obtine tinute perfect echilibrate din punct de vedere cromatic.

                                                                   6Nisipiu 

Tonurile nude nu puteau lipsi din acest curcubeu de culori.Ea este o nuanta care inevitabil te duce cu gandul la vara si la plimbarile indelungi pe malul marii. Opteaza pentru piese in culori nisipii la birou sau la evenimentele in cadrul carora se impune o tinuta eleganta. De asemenea, inlocuieste albul si integreaza nisipiul in tinutele tale casual, alaturi de alte piese in culori tari.  

                                                                  7Galben frezie 
Am ajuns si la culori ceva mai calde.In acesta vara puteti purta fara nici o ezitare aceasta culoare ce va va scoate din anonimat.Acest ton placut de galben putini prind curaj sa il poarte si e suficit de puternic incit sa atraga toate privirile asupta tinutei tale dar este si indeajuns de calm incit sa nu para prea extravagant.

                                                     8Rosu corai
S
i inca o culoare ce mi-a atras atentia.. O rochie lunga, pana in pamant, intr-o nuanta de rosu corai iti va conferi un aspect de zeita iar o tinuta cobina cu accesorii in tonuri de galben frezie va creea un efect de color-blocking perfect echilibrat.
















 
                                                   
                                              9Portocaliu stins
                         Si ultima culoare in clasamentul nostru e Portocaliul stins  are un aspect tropical, care te umple inevitabil de energia zilelor calduroase de vara. Poart-o cu haine in culori neutre, precum nisipiu sau gri porumbel, dar si cu piese in nuante intense de albastru. 
Acesta a fost articolul din aceasta dimineata.Sper sa va placa.Purtati cu incredere aceste culori si veti arata ca niste zeite.Fiti superbe dragele mele si nu uitati ca sunteti FEMEI, sunteti acele ce infrumuseteaza lumea si daruie lumii viata.Mindriti-va ca sunteti Femei.Pa!!!Eu am plecat.

joi, 3 iulie 2014

Bună seara!

Salutare tuturor celor ce citesc acest articol.Numai ce am venit de la bunei și am facut și o plimbare cu bicicleta cu un prieten drag cu care am petrecut aceasta săptamina minunată.Am așa o energie pe care nu am mai avut-o demult .Așa nu vreau să dorm - dar totusi am să mă culc căci am avut o zi grea si plină de peripeții.Cred că la mine vara deabia se incepe.
  Vise colorate tuturor.Vă pup.

miercuri, 2 iulie 2014

Inceputul intotdeauna sună bine!

Salut !

  Mă numesc Cătălina insă unii prieteni imi spun și Lina . Am 15 ani și sunt o fire foarte visătoare.Iubesc viața si culorile vii .Iubesc să "iubesc" , să dăruiesc lumii inconjurătoare frumusețe , stil si eleganță . Sunt o fire impulsivă si sensibilă , atrasă mult de trecut si de momentele plăcute din viata mea.Cind sunt obosită sau tristă caut refugiu in locuri in care mă pot izola de probleme sau de  ceilalti oameni si revad in gind clipele minunate ale vieții.Sunt extrem de intresată de parerea celor din jurul meu si imi place uneori să mă aflu in centrul atenției.
Pentru că sunt nouă la acest capitol mă voi strădui să fac un hobby din a posta articole.Din toate imaginația mea sper să vă bucur cu noi postări cit de des voi putea.   
Tuturor  vă urez o vară cit mai placută!Bye-bye!